Imagini de ecran

 
 
 

Regulament

Regulament: Mafia-2-ro.com

NR 1. Conturile duble sunt strict interzise pe Mafia-2-ro.com Nu jucati cu IP diferit! Jucati-va doar de pe ip-ul de pe care ati facut contul pe joc.

1. Nu ai voie sa detii sau sa joci pe mai multe conturi; poti juca doar de pe un singur cont.

2. Nu ai voie sa imparti contul, sau sa joci cu altcineva pe acelasi cont.

3. Nu ai voie sa abuzezi sau sa furi contul unui jucator, sau sa intreprinzi orice tip de actiune in acest sens.

4. Nerespectarea acestui regulament se pedepseste la prima abatere cu AVERTISMENT ,a 2-a abatere BAN 10 ZILE ,a 3-a abatere BAN PERMANENT!

NR 2. Interzis sa scrieti in mesaje private sau pe mini chat adrese web de socializare: Facebook, Skype, Instagram, sau alte website-uri. Interzis sa cereti jucatorilor numarul de telefon, sau sa dati numarul de telefon. Nerespectarea acestui regulament se pedepseste la prima abatere cu: BAN COMUNICARE 24 ore, a 2-a abatere BAN 5 zile, a 3-a abatere BAN PERMANENT!

NR 3. Injuraturile, jignirile sau amenintarile cu privire la VIATA REALA nu sunt permise!!! Restul discutiilor private despre joc si jucatori nu ne privesc. Mafia-2-ro.com este un joc bazat pe pura FICTIUNE! Pentru a putea juca acest joc toti utlizatorii trebuie sa inteleaga diferenta dintre acest joc cu mafia virtuala si realitate. Toate activitatile sau personajele din joc nu au nici cea mai mica legatura cu realitatea; asemanarile sunt pur intamplatoare! In fictiune sau in realitate, trebuie sa-ti tratezi prietenii, familia, cunoscutii si chiar pe necunoscuti cu Respect! Pedeapsa la prima abatere: BAN COMUNICARE 24 ore, a 2-a abatere: BAN 5 Zile! a 3-a abatere: BAN COMUNICARE PERMANENT! sau BAN PERMANENT!

NR 4. Casatoriile virtuale pe jocul Mafia-2-ro.com intre persoane de acelasi ***, sunt interzise! Pedeapsa la prima abatere: AVERTISMENT, a 2-a abatere BAN PERMANENT!

NR 5. Reclamele la website-uri de orice gen sunt strict interzise! Interzis sa scrieti in mini chat sau in mesaje adrese web. Atentie!!! Nu incurajam reclamele pe jocuri mafia. Pedeapsa: BAN PERMANENT!

NR 6. Administratorii jocului nu sunt obligati sa raspunda la toate mesajele trimise de jucatori, mesaje private sau mini chat, pedeapsa: BAN COMUNICARE intre 1 - 24 ore.

NR 7. Membrii din Brigada: Moderator-M2 si Bodyguard-M2 sunt obligati sa aplice in joc toate regulamentele mentionate in acest regulament ; doar ce scrie in regulament! Pentru nerespectarea acestui regulament, Proprietarul jocului Mafia-2-ro.com Admin-M2 isi rezerva dreptul de a BANA PERMANENT contul Membrilor din Brigada.

NR 8. Administratorul jocului Admin-M2 nu este obligat sa modifice optiunile din joc la cererea jucatorilor sau a unora dintre jucatori. Pedeapsa la prima abatere: BAN COMUNICARE 5 ore, a 2-a abatere BAN 3 Zile, a 3-a abatere BAN 10 Zile.

NR 9. ATACURI JUCATORI ACTIVI ONLINE SI REFERALI Este interzis sa ataci jucatorii care sunt activi pe joc timp de 5 zile, in ultimele 5 zile. Indiferent ca au sau nu protectie, este interzis!!! Sunt permise atacurile catre jucatorii care nu au mai fost online timp de 6 zile. Cum poti verifica? Simplu! la fiecare jucator la profil este trecuta data, cu Ultima dată online. ATENTIE! ESTE COMPLET INTERZIS SA-TI ATACI REFERALII. Nerespectarea acestui Regulament se pedepseste cu Ban! La prima abatere BAN 15 Zile! a 2-a abatere BAN PERMANENT!!! Sanse de BAN PERMANENT 99,99% poti primi direct Ban Permanent pentru acest Regulament.

NR 10. ATACURI FAMILI - Sunt interzise atacurile catre Familile a carui Don este activ online timp de 5 zile pe joc! Sunt permise atacurile catre Familile in care Donul nu a fost activ online timp de 6 zile. Nerespectarea acestui Regulament se pedepseste cu Ban! La prima abatere BAN 30 de Zile! a 2-a abatere BAN PERMANENT!!!

NR 11. Pentru nerespectarea Regulamentului, Membrii din Brigada Mafia-2-ro.com iti pot Bana contul cu pedepsa: BAN COMUNICARE, BAN in zile de la 1 pana la 30 zile, sau BAN PERMANENT! Administratorii jocului Mafia-2-ro.com Admin-M2, Moderator-M2 si Bodyguard-M2 isi rezerva dreptul de a-ti BANA PERMANENT contul fara a fi nevoiti sa iti ofere explicatii, sau sa te anunte!

Nr 12. Interzis sa cereti Adminilor bunuri in joc sau modificarea optiunilor din joc. Pedeapsa: Ban Comunicare de la 1 pana la 10 ore.

Nr 13. Toate activitatile care violeaza legile in vigoare pentru fiecare Tara in parte vor fi aduse la cunostinta Politiei.

14. Nerespectarea tuturor regulilor mentionate mai sus vor duce la o sanctiune decisa de catre Staff. Toate aceste regulamente se pot schimba fara a anunta jucatorii prin mesaje.

Nr 15. Deoarece sunt foarte multe alte reguli care momentan nu sunt trecute in acest REGULAMENT - Proprietarul si Fondator al jocului Mafia-2-ro.com te va anunta prin mesaj sau mini-chat daca este vre-un regulament pe care trebuie sa-l respecti pe jocul Mafia-2-ro.com. Proprietar isi rezerva dreptul de a BANA PERMANENT contul jucatorilor care nu respecta acest Regulament.

 
 

Logare

 
Utilizator

ParolăConectează-te la Facebook
 

Legături partenere

 
 
Selectarea limbii:    Română    English    English    Nederlands    Français    Deutsch    Norsk    Svenska    Polski    Čeština    Español    Türkçe